Contact us

Villa Yudhistira, Brongbong, noord Bali

Activiteiten van Villa Yudhistira

U heeft een ruime keuze aan activiteiten en dagtochtjes die u gedurende uw verblijf in Villa Yudhistira in noord Bali kunt doen. Hier is een selectie van de meest populaire activiteiten en dagtochtjes naar culturele en natuurlijke hoogtepunten van noord Bali die wij voor u kunnen organiseren.

Zwemmen
Het kindvriendelijk ondiepe water van de Bali Zee is het gehele jaar van een aangename temperatuur, ideaal voor onbezorgd zwemmen en relaxen..


Zwem activiteiten

Snorkelen & Duiken
Bewonder de schitterende onderwater wereld van de Bali Zee. Rond Lovina en bij Pemuteran zijn prachtige koraal riffen met prachtig gekleurde tropische vissen.


Snorkelen

Dolfijnen kijken op zee
Uitvaren in een traditioneel bootje net voor zons-opgang en kijken hoe tientallen dolfijnen door het rustige water van de Bali Zee tuimelen. Na afloop lekker ontbijten in uw Villa.


Dolfijnen

Vissen op zee
Vroeg in de ochtend samen met de plaatselijke vissers uitvaren om een lijntje uit te gooien op zoek naar een baracuda, of wat verder op zee met lange lijnen vissen op tonijn.


Vissen of zee

Warmwater bronnen
Gelegen in de jungle op zo’n 15 min. van uw Villa zijn de vulkanische warm water bronnen van Banjar. Hier kunt u heerlijk relaxen en zwemmen.


Warmwater bronnen

Buddhistisch klooster
Vlak bij de warm water bronnen van Banjar ligt een uniek Buddhistisch klooster, op de top van een heuvel met een prachtig panorama over het kustgebied.


Buddhistisch klooster

Jungle Trekking
Het noorden van Bali kent nog ongerepte jungles en heeft vele indrukwekkende watervallen. Geniet van de natuur van Noord Bali tijdens een korte of langere tocht.


Jungle trekking

Rafting
Een spectaculaire ervaring! Met een rubberboot daalt u de rivier af en kunt u genieten van de adembenemende natuur.


Rafting

Golf
Voor de golfliefhebbers zijn er voldoende mogelijkheden om hun favoriete sport te beoefenen.


Golf

Vulkanen
In het gebied van Kintamani kunt u de Batur vulkaan beklimmen. De klim begint om drie uur ’s nachts en u wordt beloond met een schitterende zonsopgang over bali op de top.


Vulkanen


deel deze activiteiten pagina

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail